PÄRAST SUVEPUHKUST TAGASI TÖÖLE! „Terevisiooni“ saatejuht Katrin Viirpalu: jäin öösel magama kella kahe ajal

Merilin Lutsar, Fotod: Stanislav Moškov, 27. august 2024

Pärast suvist puhkust on „Terevisiooni“ saatejuhid Reimo Sildvee ja Katrin Viirpalu tagasi ekraanil ja algavaks hooajaks valmis. „Suvi oli piisavalt pikk ja puhkus samuti,“ kommenteerib Viirpalu, et on tööaastaks valmis. Ka Sildvee tõdeb, et võttis ühe suvekuu töökohustustest täiesti vabaks ja tunneb end puhanuna.

„Terevisiooni“ saatejuhi Reimo Sildvee suvi möödus rahulikult. Lisaks Eesti suve nautimisele reisis ta paar korda ka välismaale. „Võtsin endal juulikuu selliseks, kus ei teinud üldse mingit tööd. Sõna otseses mõttes puhkasin,“ kommenteerib Sildvee. Ta veetis suvepuhkuse reisides ja külastas sugulasi Kanadas, mis oli tema sõnul üks suve tipphetki. Teine meeldejääv kogemus oli kultuuriliselt rikastav reis Saksamaale Bayreuthi festivalile, mis on pühendatud Richard Wagneri loomingule. „Olin aastaid järjekorras ja lõpuks sain pileti,“ jagab Sildvee, kes on suur ooperite austaja. Lisaks reisidele leidis ta aega ka hobideks, nii sai omajagu ka purjetatud.

Korralik puhkepaus on teinud tööle naasmise kergemaks. „Täna ei ole mu esimene tööpäev. Oleme juba teinud Ukraina stuudioid. Ma olen tagasi töörütmis. See on muidugi natuke madalama intensiivsusega, kui ta meil hooaja sees on,“ räägib Sildvee.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?