TÖÖTAB NAGU REPINSKI! Riigikogu liige Pipi-Liis Siemann asus tööle riigilt raha saavas sihtasutuses

Katariina Loog, 14. september 2024

Sihtasutus Järvamaa nõukogu valis 12. septembril toimunud nõukogu koosolekul sihtasutuse igapäevast tööd juhtima endise Türi vallavanema ja praeguse riigikogu liikme (Reformierakond) Pipi-Liis Siemanni. Kuidas tuleb aga Siemann mõlemal töökohal toime, kui töö parlamendis on juba täiskohaga? Samuti on küsitav, et sihtasutus saab tegutsemiseks raha ka riigilt.

„Ise olen küll nii plaaninud,“ vastab Pipi-Liis Siemann küsimusele, kas ta jõuab teha mõlemat tööd korraga. „Jällegi ma olen võib-olla veidi teistsugunue riigikogu liige, et ma olen alati lubanud olla kohalike inimeste jaoks olemas ka kohalikul tasandil. Ja see juhtimine iseenesest, et seal on väga palju tublisid spetsialiste, kellele on ülesanded antud ja me räägime ikkagi sellisest strateegilisest juhtimisest, aruteludest ja lepingute sõlmimisest. Juhatuse liikmel on peamiselt mõtlemine,“ lausub Siemann.

Ta märkis, et eelkõige pühendab ta end siiski riigikogule. Teisiti ta ei saakski, sest seda nõuab temalt ka riigikogu liikme staatuse seadus. „Ja need päevad, mis on mõeldud riigikogu liikmetel piirkonnas liikumiseks, need ajad ma kavatsen kulutada Järvamaal, aga ei jää minust puutumata ka teised piirkonnad, eriti siis Viljandimaa,“ lausub Siemann.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?