Eesti kurlinguässad katkestasid Šveitsi MK-etapi

Toimetas Kaspar Koort, 16. oktoober 2024

Šveitsis Gstaadis toimuval kõrgetasemelisel segapaaris kurlingu MK-etapil sai Eesti kurlingupaar Marie Kaldvee ja Harri Lill alagrupimängudes kaks võitu ja ühe kaotuse. Seejärel tuli turniir Lille vigastuse tõtu paraku katkestada.

Kaldvee ja Lille esimeseks vastaseks olid šveitslased ning meie duo vastasele sõnaõigust ei andnud. Kohtumine lõppes Eesti võiduga 10 : 3. Seejärel mindi vastamisi Hiinaga. Mäng kujunes üsna tasavägiseks: kuuendas voorus võitsid eestlased neli punkti, kuid vastane vastas järgmises kolme punkti võiduga. Siiski tulid võitjatena välja Kaldvee ja Lill tulemusega 9 : 7.

Päeva kolmandas mängus pidid aga Kaldvee ja Lill tunnistama Rootsi kurlingupaari paremust. Tasavägiselt alanud kohtumise seitsmendas ja kaheksandas voorus lasid eestlased vastasel röövida kaks ja seejärel veel kaks punkti, mis otsustasid kohtumise tulemuse. Mäng lõppes Rootsi eduseisus 7 : 4. Selles mängus saigi Lill vigastuse, mis segab visete tegemist.

„Otsustasime selle turniiri edasised mängud vahele jätta ja saada selgust vigastuse tõsiduse osas. Sellest sõltub, kas saan mängida reedel algaval Berni MK-etapil või vajan pikemat võistluspausi,” ütles Lill pressiteate vahendusel.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?