ÕL VIDEO JA GALERII | KAKSIKUD KOHTUNIKEKS! Näosaate võitnud Oskar Seeman: „Beebid kuulasid ja ainult naeratasid.“

Aigi Viira, Video: Robin Roots, 8. oktoober 2024

„Su nägu kõlab tuttavalt“ esimene saade.

(Robin Roots)

„Meil oli kodus hommikuti juba väike rutiin, et sai loomahäältele vahelduseks midagi tehnilisemat ka teha,“ tunnistab „Su nägu kõlab tuttavalt“ esimese saate võitnud näitleja Oskar Seeman muiates. Noil hommikuil, kui Oskar kadrivoorannalikku falsetti harjutas, olid tema kohtunikeks kaksikud Lucas ja Rosanna.

„Beebid kuulasid ja ainult naeratasid,“ räägib Oskar. Võib arvata, et kaksikud jäid isa pingutustega vaikimisi rahule, sest paljusõnalist tänukõnet tänavu märtsis sündinud Lucas ja Rosanna veel esitada ei mõista. Tõtt öelda kaotasid kõnevõime ka „Su nägu kõlab tuttavalt“ kohtunikud, kui Oskar Kadri Voorannana Estonian Voices'i toel looga „Kättemaks“ laval põles.

„Olen natuke keeletu,“ tunnistas kontserdikorraldaja Jüri Makarov, kellele sekundeeris näitleja Märt Avandi: „Samuti keeletu. See on sürreaalne hetk. Sellest numbrist veel räägitakse.“ Seda, kas sürreaalse hetke vormistas Kadri Vooranna kleit, mida Oskar kandis, või igapäevased hääleharjutused, ei mõista keegi öelda. Ent tööd tegi Oskar kõvasti. „Kadri hääle tegemine nõudis pingutust,“ tunnistab ta. „Olen Maikenile äärmiselt tänulik, et ta viitsis minuga treida – jäin ise rahule. Estonian Voices ja Kadri ei jäänud häbisse.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?