IME ON SÜNDINUD?! Michael Schumacher võis kõmulehe väitel oma tütre pulmas osaleda

Toimetas Triin Tael, 8. oktoober 2024

Seitsmekordset maailmameistrit Michael Schumacherit pole avalikkuse ees nähtud 2013. aasta detsembrist saadik, mil ta elas Alpides üle saatusliku suusaõnnetuse. Kuid Saksa kõmumeedia väitel osales F1 legend septembri lõpus oma tütre Gina (27) pulmas.

Schumacheri (55) ja tema pere elu muutus pöördumatult 29. detsembril 2013, kui vormelilegend Prantsuse Alpides suusatades peaga vastu kaljunukki põrkas. Michaeli tütar Gina ja poeg Mick olid toona teismelised. Kiivri kandmise kiuste ränga peatrauma saanud sportlane toimetati haiglasse ja viidi kunstlikku koomasse, millest ta äratati järk-järgult alles pool aastat hiljem, kui ta oli eelnevatel kuudel virgumise märke ilmutanud. 2014. aasta juuni rõõmusõnumile Schumacheri virgumisest järgnes mitme kuu pikkune taastusravi Lausanne'i Ülikooli haiglas.

2014. aasta septembrist on Schumacher olnud kodusel ravil. Abikaasa Corinna ja teised lähedased on Michaeli privaatsust raevukalt kaitsnud ning fännide lemmiku seisundi kohta pole suurt midagi teada.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?