UUS KOOLMEISTER! Näitleja Kadri Rämmeldist sai väikekooli saksa keele õpetaja

Ohtuleht.ee, 8. oktoober 2024

„Ma tahaksin oma väikest koolikest säästa, sest elevust on niigi palju,“ tõdeb Endla Teatri näitlejanna Kadri Rämmeld, kes lisaks teatritööle on nüüdsest ka Audru Kooli saksa keele õpetaja. „Ma ei sooviks seda kommenteerida.“

Kadri, kes on laiemale avalikkusele tuntud kui Marion teleseriaalist „Kättemaksukontor“, on tänagi koduteatris mängida õige mitmed rollid: Tiina lavastuses „Tõde ja õigus V“, Merike „Lillemüüjatel hakkas külm“, Elena Carson „Langevas tähes“, Julia „Linda Vistas“, Irina „Kolmes ões“ ning üks esitajaist lavaprojektis „25 °C ja päike“. Tõsi, sügisel tal uute lavastuste proove ei ole. Nii pole ka ime, et Tallinna Saksa Gümnaasiumis ja Eesti Humanitaarinstituudis germanistikat õppinud Kadri on otsustanud vaba aja õpetamisele pühendada.

„Kättemaksukontoriga“ läksid Kadril suusad risti mullu detsembris. Kroonika kirjutas toona, et Kadri olla nõudnud „Kättemaksukontori“ plakati pildistamiseks korraldatud fotosessioonil osalemise eest raha ja ka palgatõusu. Kadri tõdes toona, et kirjutas ilusa pika kirja Raivole, kus sai kõik hinge pealt ära öelda: „Kirjutasin talle ka sellest, et ta ikka seisaks meie eest TV3 turundusjuhtide ja bosside ees, aga ma ei tea, kas ta on seda ka teinud.“ Tänaseks Kadri kehastatud Marion enam „Kättemaksukontoris“ üles ei astu.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?