Marco Tasase parfüüm pani „Kättemaksukontori“ tähe õhkama! Marco: see on minu šleif!

Geidi Raat, 8. oktoober 2024

„See jakk kindlasti aitab mul rolli sisse elada, sest see oli ka muusikavideos. Ja see lõhnab muuseas väga hästi,“ sõnas näitlejanna Amanda Hermiine Künnapas (28) saate „Su nägu kõlab tuttavalt“ grimmitoolis järk-järgult strippar Marco Tasaseks muutudes. Marco paljastab, et jakki ehtis tema signatuurparfüüm.

Eesti tuntuim meesstrippar Marco Tasane (49) on väga rõõmus, et tema 11 aastat vana hittlugu „Kreeka jumalanna“ maandus suurejoonelises telesõus „Su nägu kõlab tuttavalt“. „Kuskil poolteist kuud tagasi kirjutas mulle laulupedagoog Maiken, kes tahtis „Kreeka jumalanna“ tausta. Ja kohe samal päeval uuris üks isik minu käest, kas oleks võimalik saada ka seda sinist jakki, mida kandsin kuulsas „Kreeka jumalanna“ videos,“ meenutab Marco, kuidas punane vaip tema ees lahti rullus.

Jaki lasi artist endale pikkade aastate eest spetsiaalselt õmmelda ja see on siiani tema garderoobis aukohal. Mis parfüümiga aga Marco enda seksika rüü üle piserdas, et näitlejannalt tele-eetris komplimendi sai? „Tegemist on Montblanci parfüümiga. See on minu signatuurlõhn, minu šleif,“ õhkab ta.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?