Jennifer Lopez on Ben Afflecki peale maruvihane: mees alandas teda

Toimetas Katharina Toomemets, 17. august 2024

Staarpaar Jennifer Lopez (55) ja Ben Afflecki (51) abielu on väidetavalt juba ammu karil, kuid lahutust veel ametlikult sisse pole antud. Page Six kirjutab, et Jennifer on lahkumineku pärast maruvihane ning tal on kohutavalt häbi. Just viimane olla ka põhjus, miks lahutusele ametlikku käiku pole antud – ta ei soovi end rohkem häbistada.

„Jennifer on maruvihane. Ben on teda alandanud – just tema tahtis, et neist uuesti paar saaks.“ Jennifer ja Ben käisid aastatel 2002–2004 ning nende suhe soojenes uuesti 2021. aastal, pärast seda, kui naine läks lahku oma kihlatust Alex Rodriguezest. 2022. aasta juulis abiellusid nad Las Vegases ja pidasid kuu hiljem teisegi pulmapeo.

Asja ei tee kergemaks ka see, et asjasse on segatud viis last. „Jennifer teadis, et nende pered saavad üheks ja ta pole lõpuni leppinud asjaoluga, et see on läbi.“ Jenniferil on abielust Marc Anthonyga 16aastased kaksikud Max ja Emme, Benil on aga abielust Jennifer Garneriga lapsed Violet (18), Fin (17) ja Samuel (12). Jennifer ja Violet olla eriliselt lähedased.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?