SUURSAADIKU EELVAADE | Arsenal tuleb viimaks meistriks, kunagine suurüllataja Leicester langeb kolinal tagasi esiliigasse

Ross Allen, Suurbritannia suursaadik, 17. august 2024

Inglismaa kõrgliiga on tagasi! Pärast põnevat Euroopa jalgpallisuve alustab täna õhtul hooaega 2024–25 maailma populaarseim liiga – Manchester United mängib Eesti aja järgi kell 22.00 Fulhamiga. Minu enda meeskond Crystal Palace alustab hooaega pühapäeval võõrsil Brentfordis. 

Mida on siis EPL-i fännidel sel hooajal oodata ja milline meeskond kus lõpetab? Vaatame meeskonna kaupa läbi, et mis on muutunud. Lisaks jagan oma ennustusi hooajaks. Eks mais ole näha, kuidas mul läks! 

1. Arsenal. Arvan, et see on aasta, mil Arsenal naaseb 21aastase pausi järel tippu. Nad jõudsid eelmisel aastal nii lähedale ja neil on parim kaitseliin. See on veelgi tugevam, kui lisandub Itaalia kaitsja Riccardo Calafiori. Neil ei pruugi olla maailmatasemel ründajat, kuid neil on palju mängijaid, kes suudavad lüüa 10-15 väravat hooajal ja ma arvan, et nende kaitse, mille esist turvab Declan Rice, võidab neile tiitli. Kahjuks on Eesti väravavaht Karl Jakob Hein tänavu laenul Hispaanias Valladolidis, seega Arsenali särgis teda ei näe, aga soovin talle edu! 

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?