Näitleja Matthew Perry surmas sai süüdistuse viis inimest: ketamiinikuningannaks tituleeritud narkodiilerit võib oodata eluaegne vangistus

Toimetas Katharina Toomemets, Toimetas Aigi Viira, 17. august 2024

Mitmele inimesele on esitatud süüdistus ning vähemalt üks isik arreteeriti neljapäeval Lõuna-Californias seoses näitleja Matthew Perry surmaga, kinnitasid õiguskaitsjad NBC Newsile. Hiljem selgus, et süüdistuse on saanud kaks arsti ja ketamiinikuningannaks nimetatud naine, kes näitlejale narkootikumi vahendas. Ka on süüdistuse saanud näitleja isiklik assistent ning narkodiiler.

Ketamiinikuningannaks tituleeritud diileri näol on tegu 41aastase Jasveen Sanghaga, kes väidetavalt varustas Perry’t ketamiiniga nädalad enne mehe surma. Sangha on Põhja-Hollywoodis tuntud kuulsuste diilerina. Teda süüdistatakse nüüd ketamiini ja metamfetamiini omamises ja plaanis neid müüa ning ka ketamiini müümises.

Sangha arreteeriti 15. augustil Los Angeleses. Naine on Instagramis jaganud pilte oma priiskavast elustiilist ning seda kõike on ta väidetavalt rahastanud just kuritegelikul teel saadud tuluga.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?