MEESTE SEKSUALISEERIMINE LOKKAB! „On ikka nõme küll, kui esiuudis on sinu saavutuse asemel hoopis su peenis!“

Reti Jõerand, 17. august 2024

Kui naissportlaste rindadest või tuharatest tehtaks uudiseid või TikToki videoid, oleks see katastroof. Kas meessportlased võtavad aga vabamalt nende meheaule pööratud tähelepanu? „See on alandav ja teatud piires isegi perversne!“ leiab kliiniline psühholoog Hannes Kuhlbach, et keegi ei naudi, kui teda samastatakse tema rindade või peenisega.

Juba mõned nädalad on netirahvas üle maailma kihanud selle üle, kuidas 21aastane Prantsusmaa teivashüppaja Anthony Ammirati riivas Pariisi olümpial oma meheauga latti, ajades selle maha. Mehe intiimpiirkonnast on räägitud palju nii meediakanalites kui sotsiaalmeedias. TikTokis liigub ringi sadu aegluubis ja sisse zoomitud videoid, mismoodi sportlase meheau lati pihta läheb.

Kui sportlane sai teada, et tema meheaust netis niivõrd palju räägitakse, siis vastas ta inimestele TikTokis vaid naeru emotikonidega. Ammirati peenisest oldi niivõrd vaimustuses, et live-streaming pornoplatvorm CamSoda pakkus talle võimalust filmida 60minutiline intiimne video. Tehingu väärtus oleks väidetavalt 250 000 dollarit.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?