ÕL VIDEO | PÄEV RAHVALEMMIKUGA | Laulja ja laulukirjutaja Renate Saluste avas Õhtulehele oma hoolitsetud koduaia väravad: minu jaoks on prioriteet siiski pere ja lapsed

Helen Reinhold, Video: Markus Johann Viil, Stanislav Moškov, Brandon Teder, 29. juuli 2023

„Ma olen väga rahul, et mul on võimalus elada oma perega koos maal. Ikkagi lastel on tore aias ringi joosta. Saadki tulla oma aiamaale. Päike paistab, linnud laulavad. Mõnus!“ õhkab laulja ja laulukirjutaja Renate Saluste (29). Ehkki paljud noored ihkavad maalt just linna, on maaelu Renatele alati hingelähedane olnud. Õhtuleht veetis Renatega ühe päeva, et näha, millised tööd ja toimetused üht tema argipäeva täidavad.

Renate Saluste on naine nagu orkester. Oma arvukaid tegemisi kommenteerides jääb naine ise aga tagasihoidlikuks. „Kes teeb, see jõuab,“ naeratab ta malbelt. Ometi on tema nädalavahetused tihedalt täidetud arvukate esinemistega. Lisaks jagub tal hoolt ja hellust ka oma kolmele imearmsale pisipõnnile. Ja seegi pole veel kõik: kirgliku aiandusentusiastina peab ta ülal hoolitsetud aeda, kus laiutab kasvuhoone, mis suurem, kui mõne inimese korter. Ühes on naine aga veendunud: pere on siin elus kõige tähtsam!

„Kõige enam on minu jaoks prioriteet siiski pere ja lapsed. Kui nende eest on hoolitsetud ja näen seda vaba ajaaugukest, siis tulen kas aeda toimetama, loen või kirjutan muusikat,“ kirjeldab Renate oma igapäevaseid tegemisi.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?