KAS ALAKEHA PALJASTADA ON PIINLIK? Kehaaugustaja: „Iga vulva on kui lumehelves – ainulaadne!“

Reti Jõerand, 29. juuli 2023

Kas naised häbenevad ilusalongis enda bikiinipiirkonda paljastada, kui on plaanis näiteks Brasiilia epilatsioon või intiimneedi panek? „Meie kogemus on pigem vastupidine. Häbitunne intiimneedi huviliste seas on meie salongis nullilähedane,“ ütleb kehaaugustaja Sandra Scarlets.

Tallinnas tegutseva AlternaDiiva salongi kehaaugustaja Scarletsi sõnul on naiste intiimneet palju levinum, kui arvama kiputakse. Seda lasevad paigaldada erineva vanuse, tausta ja iseloomuga naised. „Ühiskonnas puudub surve endale intiimneeti teha ning see on inimese isiklik otsus. Seetõttu puudub ka valehäbi,“ arvab kehaaugustaja. Bikiinipiirkonna vahatamine on aga pigem naiste ilu huvides tehtav protseduur. „Vähesed teevad seda siiralt enda pärast. Ikka ühiskonna või partneri survel ja pornokultuurist mõjutatuna. Ka arstilkäik toimub esmajoones vajadusest, mitte vabast tahtest,“ sõnab Scarlets.

POPULAARNE PROTSEDUUR: AlternaDiiva salongi kehaaugustaja Sandra Scarlets ütleb, et naiste intiimneedi panek on levinum, kui arvama kiputakse.

(Erakogu)
Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?