TERE, KOOL! | Elo Mõttus-Leppik saadab poja unistuste kooli: ta oli valmis issi rõõmuks korvpalli mängimas käima, aga hing ihkas muud!

Timofei Sarap, 7. september 2024

Martin Indrek tunnistas juba aasta tagasi isaga korvpallitrennist koju sõites häbelikult, et ta võib küll issi rõõmuks seal pallimas käia, aga tegelikult tahab muusikuks saada,“ lausub telenägu Elo Mõttus-Leppik (46), kelle poeg alustab tänavu kooliteed Tallinna muusika- ja balletikoolis.

„Kui Martin esimest korda koolieelses laulmisrühmas käies üle MUBA lävepaku astus, läksid tal vaimustusest silmad suureks – ta oleks nagu koju jõudnud. Muusikaga on tal eriline side juba päris väikesest peale,“ kirjeldab Elo piduliku aktuse eel. „Kevadel sooritaski ta edukalt keerulised koolikatsed ja asub nüüd õppima klaveri erialal. See on uskumatu, kui head võimalused on meie väikses riigis tipptasemel muusikalise hariduse omandamiseks juba nii väiksest peale loodud,“ nendib uhke ema.

Mis puutub logistikasse, tuleb aga vanematel alguses oma senist päevagraafikut muuta. „Tunnid lõppevad keset päeva ja koolimaja asub keset suurt liiklussõlme – siin on lapsel vaja pikemat harjumisaega,“ põhjendab Elo.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?