JÄLLE KÜMNESSE! Igor Mang ennustas Donald Trumpi atentaadikatset ette päeva täpsusega!

ohtuleht.ee, 7. september 2024

„6.–13. kuupäevadel on palju ootamatusi ja põnevaid sündmusi /…/. Ettevaatus on vajalik 14.–16. kuupäevadel, mil on oht traumadele läbi liikluse või transpordi,“ ennustas Igor Mang, et juuli keskpaik on Kaksikutele habras aeg. Kuidas maailma ülejäänud Kaksikutel läks, ei tea öelda, aga Donald Trumpi kohta käisid hoiatused ootamatuste ja traumade asjus küll ehmatavalt täpselt.

Muidugi meenutavad tähetark Igor Mangi astroloogilised prognoosid natuke piiblit või internetti, kust võib oskamatu kasutuse ja kõva tahte kombinatsioonis leida oma küsimusele täpselt meelepärase vastuse. See on aga tõsi, et USA endine president ja praegune presidendikandidaat Donald Trump on sündinud 14. juunil 1946 ehk siis on tähemärgilt Kaksikud. Samamoodi on fakt see, et 13. juulil kohaliku aja järgi kümmekond minutit pärast kell kuut õhtul pääses Trump üksnes õnneliku peapööramise tõttu atentaadikatsest ehmatuse ja vigastusega, mida võib asjaolusid arvestades pidada päris kergeks.

Jah, Mang ei kuulutanud sõnaselgelt ette: presidendikandidaat Trumpi tabab kampaania ajal kuul. Mullu aastavahetuse eel ilmunud ennustusevihikus „Astroloogiline prognoos 2024. Draakoniaasta“ on aga ometi kirjas, et Kaksikud peaksid juuli keskpaigas olema valmis ootamatusteks ja arvestama keskmisest suurema traumaohuga. Mang pakub viimaste allikaks küll liikluse ja transpordi, vihjates justkui autoavariile. Samas pole vaja väga palju sõnade tähendusvälju laiendada, et tõdeda: ka valimiskampaaniatuuril olemist võib pidada liiklemiseks.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?