TERE, KOOL! | Evelyn Mikomäe tütar sammub 1. klassi venna käekõrval: see on väga sümboolne ja eriline

Anna-Maria Veidemann-Makko, 7. september 2024

Miss Estonia Evelyn Mikomäe tütar Stella alustab tänavu Kiili Gümnaasiumis kooliteed. Nõnda jätkub traditsioon, sest tema vanem vend Sanders käib samuti seal koolis ning läheb nüüd 9. klassi. „Ongi väga sümboolne ja eriline, et just Sandersi käekõrval sammub Stella aktusele. Ühel algab koolitee, teisel saab sel õppeaastal põhikool läbi,“ räägib Evelyn.

Nii nagu Sandersi puhul, on Evelyn ka Stellal lasknud suve nautida ning pole kooliasjade pärast stressanud. „Ka talle ostame viimasel hetkel koolitarbed ning ei põe seepärast, las naudib suve ja vabadust viimase minutini. Mul on hea meel, et temaga koos alustab seal klassis ka naabritüdruk, kes on venelane ning nõnda on ka Stella õppinud juba veidi vene keelt purssima. Lisaks oskab ta vabalt ka rootsi ja inglise keelt, nii et keeled on suus,“ on Evelyn rõõmus.

Stella on loomult sotsiaalne ja elav ning leiab endale lihtsasti sõpru. Ta käis Kiili lasteaia Sajajalgsete rühmas, kus käis omal ajal ka Sanders, nii et neil olid samad kasvatajad ja õpetajad. „Mu vennapojad ja õetütred käivad ka Kiili gümnaasiumis, oleme kõik naabrid perekülas. Õe keskmine tütar on Stella vanune ja ta parim sõbranna, nad alustavadki koos kooliteed. Samal tänaval on veel teisigi klassiõdesid, kellega koolirada juba järele proovitud. Nii et kui tuttavad on ümber, ei tohiks ka kooli algus nii suur muutus olla. Võtan seda rahulikult, sest see on elu loomulik osa,“ räägib Evelyn.

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?