TERE, KOOL! | Urmas Kolsar: koolikoha leidmine oli taas vanematele närvesöövam kui lapsele

Merilin Lutsar, 7. september 2024

„Eks ikka on teistmoodi tunne ning vastutustundlikum elukorraldus – koolistress tabas mind isiklikult juba pea aasta tagasi ning on vahelduvate lainetena käinud. Kooliminek on vanematele üldjuhul suurem pinge kui lastele endile,“ räägib DJ Urmas Kolsar, kelle tütar Karliine alustab kooliteed Tabasalu koolis.

Kokkuvõtvalt on koolimineku eel tunne ootusärev. „Tegemist on ikkagi Karliine elu muutva etapi alguse ning sellega kaasnevate emotsioonidega. Sooviks, et ta kool tekitaks inspiratsiooni ja tooks silmadesse sära,“ ütleb Urmas.

Kooliasjade ostmine läks Kolsari sõnul tänu koolipoolsele standardsele lähendusele ning piisavale tähtajale üsna lihtsalt. „Me olime rõõmsad, et koolis on vormirõivaste ostmine lahendatud mugavalt. Muude tarvete osas on kogemus juba eelkoolist olemas, seega ei midagi keerulist.“ Ka logistika ei valmista peavalu. „Meil on olnud kooli kodulähedusega õnne, et ei pea Tallinna liikluskoormusele lisa andma. Koolikoha leidmine oli taas vanematele närvesöövam kui lapsele, ent laabus loodetavasti hästi.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?