KÄEPALUMINE 500 INIMESE EES: „See oli kõik nagu ühes romantilises filmis…“

Liisa Mugra, 19. oktoober 2024

Ei juhtu just tihti, et sulle tehakse mitmesajapealise publiku ees suurejooneline abieluettepanek. Sarita Urm just sellise üllatuse osaliseks mõned päevad tagasi etendusel „Firmapidu“ sai. „Ta üllatab harva, aga korralikult ja läbimõeldult. Väikseid žeste on ta meie suhte algusest peale teinud,“ kiidab naine oma pikaaegset kallimat Martinit. Toredat sündmust kommenteerivad ka „Firmapeo“ peaosalised Kristjan Jõekalda ja Sepo Seeman.

Sarita räägib, et abieluettepanek oli väga ootamatu. Päev algas võrdlemisi segaselt ja naisel ei tulnud hetkekski mõttesse, et Martin võiks ühele põlvele laskuda. Mees käis pea kaks tundi enne teatrit kiirelt kodust läbi ja ütles, et minekuga on toimunud väike muutus. Martin luiskas, et peab juba varem Tartusse jõudma, sest enne etendust on vaja üks reklaam paigaldada ja auto sõbra juures üle vaadata. Naisel palus ta mitte muretseda, sest ühine sõber pidi mehe auto peale võtma. 

Sarita oli enda sõnul juba tujust ära. „Mõtlesin, et ei saa kaaslasega normaalselt teatrisse ka mindud. Töö ja töö. Hirmuga mõtlesin, et äkki ta ei jõuagi õigeks ajaks.“

Edasi lugemiseks vajuta:
Oled juba lugeja?